BuLLshit ! Admin
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 30 Nereden? : Kimsenin qidemediqi,qidip de qöremediqi yer!! Metalin Hangi Türü? : Her Türü ;) Kayıt tarihi : 30/08/07
| Konu: Metalin Dili Part II Cuma Ağus. 31, 2007 1:48 am | |
| death metal sabah uyandm annemi doqradm, babamı doqradim, bakkala gittim onu da doqradim.Mutluym husurluym!
doom metal sabah dusumde annemi doqradim, babami doqradim, bakkala gittim bakkali dogradim.Bunalmdaym
gothic metal sabah uyandim ne goreyim anne dogranmis, babam dogranmis, bakkala gittim o da dogranmis bu yuzden supeliyim karamsarim.
black metal sabah uyanamadim. hala uyuyorum umarim annem, babam, bakkal dogranmistir. bu yuzden zevk alirim.
trip hop metal sabah uyan, valideyi kes, pederi kes, bakkalin sucu yok, bu yuzden trip yapiyorum hopluyorum.
thrash metal uyku mu? xtiret. annem mi? amaan, babam mi? hic sevmezdim. bakkal mi? dukkanini da soymuslarmi.
power metal uyanmaz olaydim, annemi dogramislar, babami dogramislar, tavernayi dagitmislar, bu yuzden kini kilici alip oc almaya gideyim.
grindcore beorghborghbeeeeorghorghoerherrbog boggrehoooorroooo. bu yuzden boooorghooogr | |
|
Lethe Ayak Uydurmaya Calısıyor
| Konu: Geri: Metalin Dili Part II Paz Eyl. 02, 2007 10:43 pm | |
| ehueh [bliorm ama qüldm =P] ekleme: ~progressive metal: sbh uyandm annem aaLio, bbm aLdatmş.. bakkaLa qittm meer qerçq babam bakkaLmş.., akşm uyandm, hpsi rüyaymş.. ama artq dha olqunumm.. ~hardcore: artq uyanmalym!! arkdşLrLa ana baba kesmee qitmeLiym!! qeçerken bakkaLa uurayp kanLı bıçaımLa tehdit de etmeLiyimm!!! =P [xtiret qsl olms =D] | |
|